Over ons


Expert Interieurbouw is een feit!

 

Te gek, we zijn eindelijk van start met Expert Interieurbouw!

Voor vakkundig klushulp op verschillende gebieden ben je hier op het juiste adres! Van barndoor tot gieten van mooie beton-look vloeren. En dit, dit is mijn verhaal: 

 

Herken je dit: je gaat iedere dag naar je werk, je doet netjes wat er gevraagd wordt, je wordt gewaardeerd om wat je doet. Thuis alles pluis, leuke vrouw en kids. Maar toch mist er iets. Na vroegtijdig stoppen met mijn studie bouwkunde, omdat sec studeren niet mijn ding is. Ben ik terecht gekomen in de financiële dienstverlening. Leuk werk, leuke collega’s, mooi bedrijf. Werken met cijfers en lekker analytisch bezig zijn. Maar...

 

Ik ben van kleins af aan bezig met bouwen, verbouwen, aankopen, verkopen en opnieuw. Niet alleen thuis. Ook in mijn omgeving, van welke kant ook, als er iets geklust moest worden werd ik minstens even geraadpleegd. Met een handige vader als voorbeeld waarmee ik talloze uren samen heb “geknutseld”. Dat is het: hetgeen als rode draad door mijn leven gaat en waar ik veel energie uit put. Daarom heb ik besloten het roer volledig om te gooien! 

 

Rijk hoef ik er niet van te worden, gewoon mijn boterham verdienen. Iets doen waar ik gewoon heel blij van wordt, trots op ben en stiekem ook gewoon heel goed in ben. Mensen ontzorgen en iedere uitdaging oplossen is dan ook mijn kracht. Altijd nieuwe dingen blijven leren en goede ideeën delen.

 

Stiekem geloof ik daar ook in: als je doet waar je blij van wordt vol overgave en net zo mooi als je dat zelf zou hebben, krijg je blije klanten en volgt succes vanzelf.

 

Per 1 maart is het dan zo ver. Wij zijn van start! De klussen lopen binnen, mooie partnerships in het vooruitzicht, de boekhouding is piekfijn op orde en ook aan de website wordt hard "geklust". W’re off, yeaha! Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

 

Kortom: heb je een klus waar je zelf geen zin in hebt, wil je van de zorgen af, tegen een normale vergoeding en met slimme leuke betaalbare ideeën? Kijk dan even rond op onze site of neem contact met ons op!

 

Meer weten over ons? Volg ons op Facebook of lees hier onze verhuisblog!